17/2-2014 Grine eller græde...?

Tid til at smile…

Sidst var jeg i tvivl om jeg skulle grine eller græde.. men i dag er jeg et stort smil. 😀

Another day at the of..fice

Another day at the office…

Alt ser ud til at flaske sig, vores mandags “problem” har løst sig, efter et møde med Mr Anh har vi droppet de intetsigende specielskoler og skal i stedet være i børnehaven, som i øvrigt bliver bedre og bedre for hver dag der går. Ja, vi er end da blevet så gode venner at den ene pædagog piller grå hår ud af hovedbunden på mig. Det er vist ret normalt at man gør det på hinanden her nede, men jeg havde sgu ikke lige regnet med at hun ville gå i gang med mit hår. Og da hun så bagefter stolt viser håret frem til sine kollegaer bliver jeg da for alvor flov. Haha, men sjovt var det.

Undervisning i frugter

Undervisning i frugter

Men en ting de ALDRIG får mig til her nede er at “tvangsfodre” børnene. Jeg forstår det simpelthen ikke. Tykke børn er lig med velstillede børn. Eller noget. Utroligt at man i 2014 ikke kan ved hvad et sundt barn er. At man tvinger børnene til at spise op, selvom man kan se at de er lige ved at brække sig, og sidste skefuld får bageret til at flyde over, så barnet brækker det hele op igen. Tror aldrig at vi kan få pædagoger og ikke mindst FORÆLDRENE til at indse at det er forkert. Desværre.

Hørehæmmet pige spiser.

Hørehæmmet pige spiser.

Men når det er sagt, så går det ellers fremragende. Vi har efterhånden fået god kontakt til alle børnene. Nogle af dem burde ikke være i speciel-gruppen. De har måske en god gang krudt i røven, ellers er de ganske velfungerende. Men der er til gengæld  også børn som burde være et helt andet sted, specielskole for døve og stumme eller lignende. I gruppen er der også børn med motoriske problemer. Så det er en ret blandet gruppe vi har, hvilket gør det ret besværligt at lave aktiviteter alle kan være med i og som alle får noget ud af. Men vi er kommet frem til at alle kunne have godt af at bruge deres fantasi. Alt er skemalagt og alt er undervisning. Så i morgen fredag starter vi op med noget så simpelt at tegne, uden nogen fortæller hvad det skal forestille, uden at man skal tegne inden for stregerne, uden at en appelsin skal være orange, uden at barnets hånd bliver ført så det ligner noget en voksen har tegnet. Jeg er spændt på hvad børnene siger til de, om det overhovedet får kradset noget ned på papiret, men hvis de ikke gør det denne gang, så gør de de måske næste gang. Her skal der nemlig ikke været nogle krav eller forventninger til børnene.

Så er børnene klar til at lære at tegne en appelsin og en mango.

Så er børnene klar til at lære at tegne en appelsin og en mango.

Og så har vi i øvrigt fået skønne uniformer!

Så har vi fået skønne uniformer!

Så har vi fået skønne uniformer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17/2-2014 Grine eller græde...?