Tid til at smile...

Marts

Nå, nu må det være tid til en lille opdatering her fra varmen. Hverdagen er ved at være godt indtruffet og tiden går både enormt langsomt og enormt hurtigt.

Vi har nu været her i 2 måneder og jeg trænger ubeskriveligt til at se noget andet end lejligheden, busruten til arbejde, mine roomates (no offence) og arbejdet. Trænger så meget til at komme væk, heldigvis er der ikke længe til vi tager en flyvetur til Phu Quoc. Den skønneste paradis-ø, med hvide sandstrande, turkisblåt hav, palmer og hele lortet. Glæder mig!!!

Phu Quoc

Men inden vi skal fede den, på den lækreste Bounty strand, skal vi lige have overstået vores workshop. Det er den 4 april, på min fødselsdag. Vi skal op og fremlægge for hele College of Educations lærer, studerende, ledelsen, vores vejleder fra Danmark og fra Vietnam. Vi frygtede det værste, men slipper med kun 15 minutters fremlæggelse. Så vi skal nok klare den. Vi vil snakke om Malcom Ros model, om leg og impuls. Vi vil rigtig gerne sætte fokus på børns fantasi, fri leg og udvikling herigennem. Det bliver super godt og håber virkelig at de forsår hvor vi vil hen med vores workshop.

Nogle af jer ved at vi i samarbejde med vores Social Work klasse har lavet en indsamling til SOS børnebyerne. Vi havde lavet en indsamling på facebook, som de studerende ikke vidste noget om, og det lykkes os at samle lige over 1000 kr ind (på ca 1 uge) det svarer til 4.000.000 VND, og det er virkelig en stor hjælp. Pengene går til SOS børnebyen Go Vap, som ligger her i HCMC.

CAM00383

overrækkelse af pengene til SOS Børnebyerne

overrækkelse af pengene til SOS Børnebyerne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til at smile...